Nieuwe soorten en innovaties op de Novelties Show!

De IPM Novelties Show in hal 1A zal zich richten op nieuwe en onbekende rassen. Green Works doet dit jaar mee aan de IPM Novelties show met de volgende soorten:
 

De nieuwe Ranunculus Butterfly, een fontein van bloemen!


De Ranunculus Butterfly snijbloem is een volledig nieuwe dimensie in de Ranunculus categorie. Qua vorm is dit nieuwe soort Ranunculus Butterfly niet te vergelijken met de dubbele Ranunculus. Deze Ranunculus Butterfly staat bekend om haar goede vaasleven en vele bloemen per steel.

Per steel levert de Ranunculus Butterfly maar liefst 15 tot 25 bloemen waardoor een vaas met de Ranunculus Butterfly er uitziet als een prachtige fontein van bloemen. Ook prachtig om te gebruiken als een voorjaars veldboeket.

Tevens hebben de bloemen een wax laag waardoor deze zeer lang mee gaan. Zo kan de consument extra lang genieten van deze totaal nieuwe Ranunculus snijbloem!

Bekijk hieronder de:

 

 


Agapanthus Summer Love, compacte lelie van de liefde!


De naam Agapanthus komt uit het Grieks: 'agape' betekent liefde en 'anthos' betekent bloem. Daarom wordt deze plant ook wel de liefdesplant of lelie van de liefde genoemd!

Een zonaanbidder, dat is de lelie van de liefde zeker. De plant heeft z'n oorsprong in het zuiden van Zuid-Afrika. Daarom ook is deze lelie het beste op z'n plaats in een pot op de patio of in de tuin.

De Agapanthus Summer Love is:

  • De hele zomer doorbloeiend
  • Een unieke compacte Agapanthus plant
  • Vroeg bloeiend
  • Een zeer mooie patio plant
  • Gegarandeerde bloei

Bekijk de volgende soorten voor meer informatie: