Onze eigen prachtige Pioenenproeftuin zal het middelpunt van de aandacht vormen tijdens de Green Works Pioenendagen. Van 4 tot en met 7 juni heten wij iedereen graag van harte welkom bij onze Pioenenproeftuin in Schagen.

Vorig jaar ontvingen wij onze bezoekers nog in de verwerkingsschuur. Maar dit keer geven wij de proeftuin de aandacht die de tuin toekomt. Omdat de proeftuin ontzettend snel groeit en iedere dag weer een stukje mooier wordt. Per week is er meer te zien.Met ruim driehonderd verschillende soorten is deze proeftuin in Schagen een lust voor het oog. We zullen daarnaast ook vazen neerzetten gevuld met diverse pioenensoorten.

Onze specialisten zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

De unieke locatie van de proeftuin vindt u via deze link. De proeftuin ligt aan de kruising van de Westerweg en de Zuiderweg in Schagen. Klik op deze link voor een video van de proeftuin.

Andere speciale data voor een bezoek aan de proeftuin:

- Week 20, 21 en 22 geopend op vrijdagmiddag en zaterdagochtend
- Week 24 (FlowerTrials, dinsdag t/m vrijdag) hele week geopend

Wilt u buiten de bovengenoemde data langs bij onze proeftuin? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Kijk op onze website of stuur een mail naar info@green-works.nl.

En ook alvast iets om in de agenda te zetten: van 11 tot en met 14 juni staan wij met onze bloemen bij Hendriks Young Plants aan de Maasdijk 174 in 's-Gravenzande voor de FlowerTrials. Iedereen is welkom!