Pioen Catalogus Cover 2015 / 2016De nieuwe Pioenen Catalogus voor het seizoen 2015 / 2016 van Green Works is vanaf nu verkrijgbaar. Hierin staat het pioenenassortiment voor het komend seizoen.

Het Pioenen assortiment is weer uitgebreid en vernieuwd. Pioensoorten die zijn toegevoegd aan ons assortiment zijn onder andere:

Om kwalitatief zo goed mogelijk plantmateriaal te kunnen leveren voldoen onze Pioenen aan de volgende voorwaarden:

  • Jong en gezond plant materiaal (2-jarige teelt)
  • Soort echt
  • Vrij van aaltjes
  • Vrij van wortel onkruiden
  • Nederlands geteeld en NAKT gekeurd
  • Goed aan de maat: 2-3 ogen (75 st per leliekrat*) en 3-5 ogen (50 st per leliekrat*)

Pioenrozen van Green Works zijn zeer geschikt voor de snij, maar ook voor op de pot en patio gebruik zijn er verschillende compacte en rijkbloeiende pioensoorten geselecteerd en beschikbaar.

Green Works | Specialist op Pioenen gebied

Door jarenlange ervaring in de pioenenteelt hebben wij veel kennis opgedaan en kunnen hoge kwaliteit plantmateriaal leveren. Mede daardoor wordt Green Works gezien als echte specialist binnen deze markt. Alle planten worden geleverd uit eigen 2-jarige teelt en er worden geen bloemen van geoogst. Daarbij is er een intensieve controle op (ras) virussen. 

Als onderscheidend vermogen biedt Green Works ondersteuning bij marketing, afzet en promotie. Tevens doet Green Works aan bedrijfsbezoeken, teeltadvisering en begeleiding. Waaronder het uitgeven van pioennieuwsbrieven met relevante en leerzame informatie voor de kweker zelf.

Alles om een betrouwbare partner te zijn voor kwekers, telers, postorderbedrijven en (export)handelaren die een succesvolle pioenenteelt en -handel willen bereiken.

Meer informatie

Het assortiment omvat een groot aantal Pioensoorten. Deze zijn allemaal ook op de website te vinden in de assortimentscategorie pioenen, hier staan alle types met foto's en gedetailleerde informatie.

Pioenen catalogus: Seizoen 2015/2016

Contact

Verkoop & Teeltbegeleiding

Heeft u vragen? Wilt u meer komen te weten over de Pioenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en we zullen u verder informeren.