Potplanten, het diverse assortiment van Green Works

Green Works heeft een zeer divers assortiment potplanten. Van de meeste bekende en mooie potplanten staat hieronder een korte introductie. Voor meer informatie over een specifiek potplantsoort kunt u de links volgen. Er staan eveneens duidelijk afbeeldingen per plant. Ook staat er bij meerdere planten gespecificeerde teeltinformatie beschreven. Deze informatie is eenvoudig te downloaden en te printen.
 

Cannasol Happy IsabelCannasol™ Series

In de tropen bloeien Canna's het hele jaar. Hier produceren ze vanaf half mei bloemen. In zonnige zomers doen ze dat tot de eerste nachtvorst. Als bladplant zijn ze ook de moeite waard. Ze zijn goed voor de tuin en patio.

CannaSol™ is een compleet nieuwe Canna-serie voor de pot. De CannaSol™-collectie bestaat uit een uitgebreid assortiment aan soorten. Ze zijn compact, virusvrij, zelfcleaning, hebben grote bloemen, en zijn in donker- en groenbladige soorten en in een wijde kleurreeks beschikbaar. De compacte groeieigenschappen maken de serie tot een prachtige collectie voor de tuin of patio. De collectie is het resultaat van een grootschalig veredelingprogramma en is uitgebreid getest.

Bekijk het CannaSol-assortiment
 

Helleborus

Green Works heeft Helleborus or. Lord-soorten in zijn assortiment. Deze Helleborus or. Lord™ zijn speciaal bedoeld voor kleinere potten (13 tot 17 cm). Er zijn meerdere specifieke kenmerken van de Helleborus or. Lord™. Zo heeft deze serie kleinere bloemen met prachtige heldere kleuren. Ze groeien compact en hebben dikke stelen die veel bloemen produceren. Ook zijn ze geschikt voor een kleine potmaat.

Bekijk het Helleborus or. Lord-assortiment

Contact

Verkoop en teeltbegeleiding

Wilt u meer weten over onze diverse soorten? Neem contact met ons op en we informeren u graag!