Skip to main content

Potplanten Informatie

Potplanten, het diverse assortiment van Green Works

Green Works heeft een zeer divers assortiment potplanten. Van de meeste bekende en mooie potplanten staat hieronder een korte introductie. Voor meer informatie over een specifiek potplantsoort kunt u de links volgen. Er staan eveneens duidelijk afbeeldingen per plant. Ook staat er bij meerdere planten gespecificeerde teeltinformatie beschreven. Deze informatie is eenvoudig te downloaden en te printen.

Cannasol™ Series

In de tropen bloeien Canna’s het hele jaar. Hier produceren ze vanaf half mei bloemen. In zonnige zomers doen ze dat tot de eerste nachtvorst. Als bladplant zijn ze ook de moeite waard. Ze zijn goed voor de tuin en patio.

CannaSol™ is een compleet nieuwe Canna-serie voor de pot. De CannaSol™-collectie bestaat uit een uitgebreid assortiment aan soorten. Ze zijn compact, virusvrij, zelfcleaning, hebben grote bloemen, en zijn in donker- en groenbladige soorten en in een wijde kleurreeks beschikbaar. De compacte groeieigenschappen maken de serie tot een prachtige collectie voor de tuin of patio. De collectie is het resultaat van een grootschalig veredelingprogramma en is uitgebreid getest.

Bekijk het CannaSol-assortiment

Agapanthus Summer Love

Green Works heeft Agapanthus Summer Love™-soorten in het assortiment. Er zijn meerdere specifieke kenmerken van de Agapanthus Summer Love™. Zo zijn de Agapanthus Summer Love™ White® en Blue® vroegbloeiend, hebben ze korte, stevige stelen, bloeien ze de hele zomer door en hebben ze een bloeigarantie.

Bekijk het Agapanthus Summer Love™-assortiment

Contact

Verkoop en teeltbegeleiding

Wilt u meer weten over onze diverse soorten? Neem contact met ons op en we informeren u graag!

Ed Kleijbeuker
M: +31 (0)6 24 94 64 05
E: ed@green-works.nl

Daan Kneppers
M: +31 (0)6 51 82 47 12
E: daan@green-works.nl