Skip to main content

Uitgangsmateriaal

Uitgangsmateriaal van topkwaliteit voor succesvolle teelt

Green Works is een leverancier van jong uitgangsmateriaal voor de professionele teelt van potplanten en (zomer)snijbloemen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de teelt van verschillende plantsoorten en leveren uitgangsmateriaal binnen Nederland, maar ook wereldwijd aan kwekers, postorderbedrijven en handelaren.

Wij streven naar continuïteit en duurzaam rendement voor alle kwekers en telers die van ons uitgangsmateriaal afnemen voor hun eigen succesvolle teelt. Bent u op zoek naar kwalitatief uitgangsmateraal voor de teelt van (zomer)snijbloemen en potplanten? Dan bent u bij Green Works aan het juiste adres! Wij worden gezien als specialist binnen de markt, een betrouwbare partner voor kwekers, telers, (export)handelaren en overige partijen uit de keten.

Young Plants-uitgangsmateriaal

Op de productenpagina’s (Pioenen | Ranunculus | Snijbloemen | Potplanten) kunt u zien welke Pioenen, Ranunculus, Snijbloemen en Potplanten wij beschikbaar hebben in de vorm van weefselkweek, uitgangsmateriaal en/of stek. Al onze soorten zijn van een hoge kwaliteit en worden ondersteund met een omschrijving, kwekerdetails, teeltinformatie, fotomateriaal en promotieleaflets. Al deze promotieondersteuning – waar onze klanten (kosteloos) gebruik van kunnen maken – helpt bij het behalen van een zo succesvol mogelijke teelt én afzet.