Uitgangsmateriaal van topkwaliteit voor succesvolle teelt

Green Works is een leverancier van jong uitgangsmateriaal voor de professionele teelt van potplanten en zomersnijbloemen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de teelt van verschillende plantsoorten en leveren uitgangsmateriaal binnen Nederland, maar ook wereldwijd aan kwekers, postorderbedrijven en handelaren. 

Wij streven naar continuïteit en een duurzaam rendement voor alle kwekers en telers die van ons uitgangsmateriaal afnemen voor hun eigen succesvolle teelt. Bent u op zoek naar kwalitatief goed uitgangsmateraal voor de teelt van (zomer)snijbloemen en potplanten? Dan bent u bij Green Works aan het juiste adres! Wij worden gezien als specialist binnen de markt, een betrouwbare partner voor kwekers, telers, (export)handelaren en overige partijen uit de keten.

Young Plants-uitgangsmateriaal

Op de productenpagina's (de drie assortimentscategoriën snijbloemen | potplantenpioenen) van deze website is te zien welke type snijbloemen, potplanten en pioenen wij beschikbaar hebben door middel van uniek weefselkweek, uitgangsmateriaal en/of stek. Al onze soorten worden ondersteund met een omschrijving, kwekerdetails, teeltinformatie, fotomateriaal en promotieleaflets. Al deze promotieondersteuning - waar onze klanten (kosteloos) gebruik van kunnen maken - zorgt voor een zo succesvol mogelijke teelt én afzet voor iedere kweker.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze productsoorten, uitgangsmateriaal, pioenen, een offerte ontvangen en/of meer productinhoudelijke informatie bespreken die er juist voor u toe doet als beginnende of ervaren kweker? Neem dan - geheel vrijblijvend - contact op met onze specialisten: