Skip to main content

Pioeneninformatie

Professioneel adres voor kwalitatief uitstekend pioenen-uitgangsmateriaal voor succesvolle teelt

Naast leverancier van jong uitgangsmateriaal voor professionele teelt is Green Works groot aanbieder van pioenen voor de teelt en handel, zowel binnen Nederland als voor het buitenland. De kwaliteit van het uitgangsmateriaal van pioenen, ook wel bekend als pioenrozen en paeonia, is waar wij ons mee onderscheiden.

Door jarenlange ervaring kan Green Works pioenen-uitgangsmateriaal van uitstekend niveau aanbieden. En wordt gezien als een échte specialist binnen de markt voor pioenen, dankzij het grote assortiment, de professionele teelbegeleiding en de uitgebreide promotieondersteuning voor klanten.

Uniek en divers pioenenassortiment

Ons assortiment omvat een groot aantal pioensoorten. Deze zijn allemaal op de website te vinden in de assortimentcategorie ‘pioen‘. Daar staan alle types en soorten met foto’s en gedetailleerde informatie. Variërend van pioenen die ideaal zijn voor de snij of juist zijn geselecteerd voor potgebruik.

Specialist op gebied van pioenen, uit eigen teelt geleverd

Planten worden geleverd uit eigen teelt en er worden geen bloemen van geoogst. Daarbij is er een intensieve controle op (ras)virussen. Om zo goed mogelijk plantmateriaal – ook voor de pioenroos/paeonia – te leveren, voldoen al onze planten aan de volgende voorwaarden:

  • Jong en gezond plantmateriaal (tweejarige teelt)
  • Soortecht
  • Pioenen zijn vrij van aaltjes
  • Pioenen zijn vrij van wortelonkruiden
  • In Nederland geteeld en NAKT-gekeurd

Een betrouwbare partner voor kwekers, telers, postorderbedrijven en (export)handelaren die een succesvolle pioenenteelt en -handel willen bereiken. Interesse of vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.