Skip to main content

Snijbloemen Informatie

Snijbloemen van Green Works

Green Works heeft vele snijbloemensoorten in het assortiment. De planten zijn beschikbaar in allerlei vormen en maten, en geschikt voor verscheidene doeleinden. De snijbloemen worden geteeld om gebruikt te worden voor een mooi mono- of gemengd boeket, voor gebruik in de vaas, als vaste plant in de tuin en nog verschillende andere functies.

Alle snijbloemen hebben kwaliteit. Dat maakt ze zéér gewild bij handelaren en bloemisten. Denk hierbij aan:

  • Prachtige kleuren
  • Exclusieve bloemen
  • Lange houdbaarheid
  • Zeer grote bloemen
  • Winterhard
  • Stevige lengtes
  • Modieus uiterlijk
  • Aparte vormen

Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van de beschikbare snijbloemensoorten van Green Works.

Asclepias Beatrix

Asclepias Beatrix is erg populair onder de bloemisten en handelaren. Dit komt doordat het een exclusieve bloem is die erg opvalt door de prachtige vorm en de treffende oranje kleur. Tevens is deze snijbloem goed houdbaar, waardoor er extra lang van genoten kan worden. Tevens is deze exclusieve snijbloem zeer goed te gebruiken voor een mono- en gemengd boeket.

Tip: voor de hoogste productie moet vroeg gestart worden. Dat betekent voor Nederlandse begrippen planten van week 12 tot en met week 16.

Bekijk het Asclepias Beatrix-assortiment

Paeonia

Green Works is specialist op gebied van Paeonia, ook wel pioen of pioenroos genaamd. We bieden naast een breed assortiment een aantal unieke soorten aan. Door onze jarenlange ervaring in de pioenenteelt kunnen we topkwaliteit leveren en worden we gezien als een specialist binnen de markt. Planten worden uit eigen teelt geleverd. Er worden geen bloemen van geoogst. Onze pioenen worden in Limburg geteeld – tweejarige teelt. Wij leveren jong, gezond plantmateriaal, soortecht, en goed aan de maat. Er is een intensieve controle op (ras)virussen.

Bekijk het Paeonia-assortiment

Paeonia itoh

Itoh-pioenen komen voort uit een kruising tussen lactiflora (de gewone pioen) en de suffruticosa (boompioen). Hierdoor groeit de plant onder de grond als een gewone pioenroos, en is deze makkelijk deelbaar, en boven de grond als een boompioen. Dit maakt de ultieme pioenroos voor de tuin. Een met veel sierwaarde. Deze serie behoudt ook na de bloei zijn sierwaarde. Green Works heeft een uitzonderlijk groot assortiment aan pioenrozen. Buiten het gangbare assortiment bieden wij een aantal unieke soorten aan.

Bekijk het Paeonia itoh-assortiment

Contact

Verkoop- en teeltbegeleiding

Wilt u meer weten over onze diverse soorten? Neem contact met ons op! We informeren u graag!

Ed Kleijbeuker
M: +31 (0)6 24 94 64 05
E: ed@green-works.nl