Skip to main content

Young Plants-informatie

Specialist in Young Plants & Breeding

Green Works is een leverancier van jong uitgangsmateriaal voor de professionele teelt van potplanten en (zomer)snijbloemen. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal unieke soorten. De meeste hiervan worden onder een licentie verkocht. Green Works levert ook planten voor de bloemenhandel en -export. Alle producten worden vermeerderd of gegroeid door betrouwbare, gespecialiseerde partners.

Wij leveren zowel binnen Nederland als wereldwijd aan verschillende kwekers en (export)handelaren. Green Works biedt met ondersteuning bij teelt, promotie, marketing en afzet een totaalpakket om een uniek en gezond product op de markt te zetten.

Uniek Young Plants-assortiment van snijbloemen, potplanten en pioenen

Ons Young Plants-assortiment omvat een groot aantal unieke bloem- en plantsoorten. Deze zijn allemaal op de website te vinden in de drie assortimentcategorieën met foto’s en gedetailleerde informatie:

De meeste daarvan worden onder licentie verkocht en uitgezet. Green Works verkoopt zijnYoung Plants rechtstreeks. Voor verkoop buiten Nederland leveren wij rechtstreeks of werken wij samen met gespecialiseerde partners, waaronder GASA Young Plants.

Green Works exporteert – naast Europa – naar andere werelddelen, zoals Azië, Nieuw Zeeland en Noord- en Zuid-Amerika. Indien er vragen zijn omtrent leveringen aan het buitenland, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Young Plants-materiaal uit eigen teelt geleverd

Alle soorten van Green Works worden uit eigen plantenmateriaal geleverd. De bloem- en plantsoorten van de jonge planten zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en hun uniformiteit. Daarbij zijn er intensieve controles op bijvoorbeeld (ras)virussen en overige mogelijke aandoeningen om zo kwalitatief plantmateriaal aan te kunnen leveren.

Het uitgangsmateriaal van de Young Plants leveren voldoet aan de (strenge) eisen die verschillende nationale en internationale instanties hebben opgesteld. Dit betekent onder meer dat alle planten uit eigen teelt worden geleverd. Door jarenlange ervaring in de sector kan Green Works plantmateriaal van uitstekend niveau aanbieden en worden wij – mede door onze professionele ondersteuning – gezien als specialist binnen de markt!