Skip to main content

De nieuwste Pioenencatalogus van Green Works is hier! Hierin staat ons unieke en wederom sterk uitgebreide Paeonia assortiment voor het seizoen 2024/2025. We hebben opnieuw vele nieuwe en prachtige soorten toegevoegd aan ons toch al aanzienlijke assortiment. Dankzij de strakke lay-out en de haarscherpe hogeresolutiefoto’s krijgt u een uitstekend beeld van onze Pioenen!

En ook dit jaar hebben wij weer Boompioenen in het assortiment. Maar ook dat assortiment is sterk uitgebreid met nieuwe, prachtige soorten. Ongedeelde en geënte planten van tweejarige teelt die in Nederland geteeld zijn.

Neem een kijkje in onze catalogus en blijf op de hoogte van alles wat Green Works te bieden heeft. Klik op de onderstaande afbeelding om bij de catalogus te komen.

Het adres voor uitstekend uitgangsmateriaal

Green Works is, naast een leverancier van jong uitgangsmateriaal voor de professionele teelt, ook een kweker van Pioenen. We kweken zelf ons uitgangsmateriaal. Green Works levert planten aan (snijbloemen)kwekers in binnen- en buitenland. De kwaliteit van ons uitgangsmateriaal en de nazorg die wij op allerlei vlakken leveren, is waar wij ons dagelijks mee onderscheiden.

Door jarenlange ervaring in deze sector en met eigen teelt kan Green Works uitgangsmateriaal van een uitstekend niveau aanbieden. Mede door de professionele teeltbegeleiding, het grote assortiment en de uitgebreide promotieondersteuning worden we gezien als een specialist binnen de markt voor Pioenen.

Uniek en divers Paeonia-assortiment

Ons assortiment omvat een groot aantal Pioensoorten. Deze zijn in de catalogus en op de website te vinden in de assortimentscategorie Pioenen, hier staan alle types en soorten met gedetailleerde foto’s en bruikbare informatie. Variërend van Pioenen die ideaal voor de snij zijn of juist zijn geselecteerd voor gebruik in de pot.

Kijk op onze productpagina’s voor alle informatie over onze snijbloemenpotplanten en pioenen.

Neem voor meer informatie over onze producten contact op met: